02

jaarverslag

ontwerp en opmaak jaarverslagen

Ontwerp jaarverslag, niet enkel cijfers en letters

Het is elk jaar een hele opdracht om dat jaarverslag van jouw bedrijf in orde te maken? Cijfers, teksten, tabellen en statistieken moeten op een aangename manier worden samengebracht tot een mooi geheel. Wel, daar kan puurprint je bij helpen. Samen met jouw medewerkers creëren we een overzichtelijk en mooi jaarverslag dat je met plezier zult lezen. Geen saaie verzameling van bedrijfsinformatie, maar een jaarverslag dat de sfeer en uitstraling heeft van jouw bedrijf, van jouw medewerkers, van jouw producten.

Efficiënte workflow

Wij hechten veel belang aan het woord ‘samenwerken‘. Als we als partners een gedeeltelijke geautomatiseerde workflow volgen, kunnen we een jaarverslag zeer vlot opmaken. Dat is een kostenbesparende en efficiënte manier van werken, zonder in te boeten op kwaliteit. Want elk jaarverslag blijft voor ons maatwerk. Ga je voor een gedrukt of digitaal exemplaar … puurprint zorgt voor een perfecte afwerking.

En wat het boekjaar nadien? Wel, dan loopt alles nog vlotter.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan snel contact op met ons. Doe je alvast graag wat inspiratie op? Bekijk dan zeker ons portfolio hieronder met eerder gerealiseerde projecten.

puurprint
Landbouwstraat 7
2400 Mol
0497610531
arne@puurprint.be

Copyright 2021 Puurprint | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement