01

EDUCATIEVE

UITGAVEN

opmaak en ontwerp van educatieve uitgaven

Ontwerp educatieve boeken

Het ontwerpen van een educatieve uitgave vraagt om een andere aanpak dan eender welk grafisch project. Die balans zoeken tussen inhoud en vormgeving, de juiste look&feel ontwerpen om die specifieke leeftijdsgroep aan te spreken, meedenken met de auteurs … dat is wat we graag doen. Dat is wat we goed doen. Of het nu een uitgave Frans, geschiedenis of Latijn is van 120 of 410 pagina’s, puurprint zal steeds streven naar een perfect eindresultaat.

In de loop der jaren hebben we een deel van onze workflow geautomatiseerd waardoor we snel en efficiënt kunnen lay-outen. Door gebruik te maken van scripts en stijlenkoppeling komen we snel tot een eerste versie en werken we kostenbesparend. Toch zien we elke opdracht als maatwerk. Dat we beschikken over de nodige kennis en ervaring op het gebied van dtp, dat spreekt voor zich.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan snel contact op met ons. Doe je alvast graag wat inspiratie op? Bekijk dan zeker ons portfolio hieronder met eerder gerealiseerde projecten.

Nog een tevreden klant van Puurprint.

Bij Plantyn hechten we veel belang aan kwaliteit en een goede communicatie. We weten dat we daarvoor op Puurprint kunnen rekenen. Wanda en Arne staan garant voor een professionele en vlotte samenwerking! Aan zo’n betrouwbare partner laten wij ons leermateriaal al jaren met een gerust hart over.

Mathew De Permentier Plantyn

Puurprint biedt een klantgerichte en professionele dienstverlening. De medewerkers zijn betrouwbaar, joviaal, constructief, flexibel en hebben oog voor detail. Een samenwerking die ik aan eenieder kan aanraden.

Prof. dr. Free De Backer Vrije Universiteit Brussel

puurprint
Landbouwstraat 7
2400 Mol
0497610531
arne@puurprint.be

Copyright 2021 Puurprint | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement